Orsai: Το συγκρότημα που αποτελείται από παίκτες της Μπιλμάο

Μέχρι το 2020 είχαν βγάλει ήδη οκτώ τραγούδια

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει κερδίσει δικαίως θέση στα ισπανικά πρωτοσέλιδα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με τον Ασιέρ Βιγιαλίμπρε να αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές χάρη στο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις.

Ο 23χρονος επιθετικός πάντως τράβηξε τα βλέμματα και για την κίνησή του να εμφανιστεί με μία... τρομπέτα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, παίζοντας την ώρα που οι συμπαίκτες του διασκέδαζαν με τη ψυχή τους.

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε… 17 κρούσματα κορωνοϊού!

Ο Βιγιαλίμπρε όμως δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Αθλέτικ που έχει κλίση προς την μουσική. Για την ακρίβεια είναι ο... έκτος, καθώς μαζί με τους Ντάνι Γκαρσία, Βέσγκα, Μπαλενσιάγκα, Ντε Μάρκος και Λέκουε έχουν συγκρότημα το οποίο ονομάζεται «Orsai» (οφσάιντ στη βασική διάλεκτο)! Οι έξι συμπαίκτες παίζουν μουσική μαζί από το 2019, με τον Βιγιαλίμπρε να εκτελεί χρέη τραγουδιστή-τρομπετίστα. «Πάντοτε μας άρεσε η μουσική, βάζαμε να ακούσουμε ροκ εν ρολ» έχει πει σχετικά ο Γκαρσία, με τον Ντε Μάρκος να είναι ο μοναδικός που ήξερε εξαρχής να παίζει κιθάρα.

Σιγά σιγά, και τα υπόλοιπα έξι μέλη της ομάδας άρχισαν να κάνουν μαθήματα και... έτοιμο το γκρουπάκι! Μέχρι το 2020, είχαν ήδη οκτώ τραγούδια, μεταξύ των οποίων και διασκευές των AC/DC. Ο Γκαρσία έχει τονίσει πως «ξεκίνησε σαν χόμπι όμως σιγά σιγά μας συνάρπασε η μουσική, αγοράσαμε όργανα και μας φανταζόμαστε σε ένα βανάκι να παίζουμε από πόλη σε πόλη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top