Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αποχώρησή του

«Υπάνθρωποι βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις» ανέφερε ο επιχειρηματίας

Σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει την ενασχόλησή του σε ό,τι έχει σχέση με τους πράσινους, δηλαδή, από την ομάδα μπάσκετ και από τον Ερασιτέχνη.

Σε μια γραπτή του δήλωση ο κ.Γιαννακόπουλος κάνει αναφορά στα θέματα των τελευταίων ημερών και καταλήγει «Παναθηναϊκέ μου αντίο και καλή τύχη».

Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Γιαννακόπουλου

«Σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου, έχω νικήσει, χωρίς να υπολογίζω τις απώλειες μου. Όταν όμως ορισμένοι «υπάνθρωποι» βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις, την οικογένεια σου,  αισθάνεσαι την υποχρέωση να σταματήσεις.

Κι όλα αυτά με τα στραβά μάτια της Πολιτείας, αν όχι με τις ευλογίες της. Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ο μόνος Νόμος που ισχύει είναι αυτός της ζούγκλας.

Σε νέα ημερομηνία η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δυστυχώς, το Κράτος τιμωρεί μόνο τον κουλουρά που δεν έκοψε απόδειξη. Κράτος κατά περίσταση και αναλόγως. Μετά τα προχθεσινά, δεν έχω λόγο και ούτε με ενδιαφέρει να περιμένω κανέναν και τίποτα.

Οι μάσκες έπεσαν.

Στο θέμα «Βοτανικός» τα συμφέροντα Δήμου-Πολιτείας-Αλαφούζου είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα.

Όλα είναι ζυγισμένα και μιλημένα. Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό. Όλοι κατάλαβαν πια τι παίζεται. Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν. Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top