Ποδόσφαιρο ξανά... next year!

Ο Γιόνας Σμιτ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου

κορωνοϊός

Ο Γερμανός καθηγητής ιολογίας Γιόνας Σμιτ με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό NRD ξεκαθάρισε ότι πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε ποδοσφαιρική δράση μέσα στο 2020, πόσο μάλλον σε ένα μήνα. Ο Δρ. Σμιτ ήταν κατηγορηματικός, ξεκαθαρίζοντας ότι πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση είναι πολλές οι παράμετροι που θα πρέπει να συνυπολογιστούν καθώς η μάχη με τον κορωνοϊό είναι στην ακμή της.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας
 

«Ακόμη και η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών είναι επικίνδυνη διαδικασία καθώς οι άνθρωποι θα συναντιούνται στα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν μαζί τους αγώνες. Η απόφαση για την εκ νέου διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων μπορεί να γίνει μόνο στο τέλος της πανδημίας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αποφασιστούν νωρίτερα. Όπως ας πούμε το άνοιγμα των σχολείων και των νηπιαγωγείων. Αυτά δηλαδή που είναι πραγματικά σημαντικά. Τα ψυχαγωγικά γεγονότα μπορούν να περιμένουν. Ειδικά εκείνα που μαζεύουν κόσμο" τόνισε αρχικά ο Δρ. Σμιτ, που ήταν απαισιόδοξος για την επιστροφή στα γήπεδα: "Δε μιλάμε για την επόμενη εβδομάδα, αλλά για τους επόμενους μήνες και θα πόνταρα ότι από τη νέα χρονιά θα αρχίσει ξανά η (ποδοσφαιρική) δράση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του καθηγητή Σμιτ εδώ: https://www.ndr.de/sport/fussball/Virologe-Kein-Profifussball-mehr-in-diesem-Jahr,schmidtchanasit106.html

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top