Στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο – Υπέγραψε το συμβόλαιο στην Καλαμάτα

Συγκινητικό το «αντίο» του στη Ρεάλ – Αναγνώριση και από τη «βασίλισσα»

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την σπουδαία καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν και το καλοκαίρι είναι ακόμη μπροστά μας, η μετακόμιση του Πορτογάλου σουπερστάρ από τη Μαδρίτη στο Τορίνο είναι – αδιαμφισβήτητα - η μεταγραφή του καλοκαιριού.

O Ρονάλντο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και θα αμείβεται με 30 εκατομμύρια ετησίως (δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους), ενώ το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχωρεί από τη «βασίλισσα» ύστερα από εννιά χρόνια, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη:  δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Copa del Rey, δύο Supercopa de España, τέσσερα Champions League, δύο UEFA Super Cup και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 451 γκολ σε 438 αγώνες, ενώ κατέκτησε 4 «Χρυσές Μπάλες», 2 βραβεία «The Best» και 3 «Χρυσά Παπούτσια», μεταξύ πολλών άλλων βραβείων.

Οι υπογραφές έπεσαν στην Καλαμάτα

Το μεγάλο deal της Γιουβέντους είχε άρωμα… Ελλάδας.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας, συγκεκριμένα στο Costa Νavarino στη Μεσσηνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα στιγμιότυπα ανέβασε η σύντροφος του Ronaldo από τη Μεσσηνία

Έτσι, ο πρόεδρος της «Γηραιάς Κυρίας» πήρε το τζετ του από την Πίζα και ήρθε στην Ελλάδα, όπου παραθερίζει ο Ρονάλντο.

Η συμφωνία σφραγίστηκε με ένα ποτήρι σαμπάνια και πολλά χαμόγελα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το Maisfutebol, διακρίνονται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντρέα Ανιέλι, ο ατζέντης του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, και οι συνεργάτες του στην εταιρία Gestifute.

Το συγκινητικό «αντίο» της Ρεάλ

Ως όφειλε και ως άξιζε στον παίκτη που συνέβαλε όσο κανείς στο να κατακτηθούν αυτά τα 16 τρόπαια σε 9 χρόνια, πρώτη η Ρεάλ ανακοίνωσε το «αντίο» του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκίνησε η Ρεάλ στο

Η «βασίλισσα» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Πορτογάλο άσο, ο οποίος «σημάδεψε μία από τις πιο σπουδαίες εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου».

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντοτε υπόδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, ευθύνης, ταλέντου και βελτίωσης» αναφέρει η Ρέαλ, λέγοντας πως θα είναι πάντα «ένα από τα σπουδαία σύμβολά της και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές».

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου» καταλήγει η ανακοίνωση, με τη Ρεάλ να δημοσιοποιεί και βίντεο για τον Ρονάλντο με τον τίτλο «Ευχαριστούμε Κριστιάνο».

Η Γιουβέντους στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη, δίνοντας μάλιστα και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του και της μεταγραφής.

 

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ρονάλντο

Ο αποχαιρετισμός του Ρονάλντο στη Ρεάλ: Για πάντα στην καρδιά μου

Ο Πορτογάλος επιθετικός είπε το δικό του «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης και τους οπαδούς της «βασιλίσσας» με μακροσκελή ανακοίνωση, που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα των Μαδριλένων.

«Αυτά τα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πόλη ήταν πιθανότατα τα πιο χαρούμενα της ζωής μου. Το μόνο που έχω για αυτή την ομάδα, αυτό τον κόσμο και αυτή την πόλη είναι ένα βαθύ συναίσθημα ευγνωμοσύνης. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την αφοσίωση που εισέπραξα» τονίζει ο Ρονάλντο, ζητώντας από τους οπαδούς να κατανοήσουν την ανάγκη του για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

«Αποχωρώ, αλλά αυτή τη φανέλα, αυτό το σήμα και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, θα με ακολουθούν βαθιά μέσα μου, θα τα νιώθω ως δικά μου, όπου κι αν βρίσκομαι» είπε και κατέληξε, λέγοντας: «Όπως είχα πει και την πρώτη φορά που βρέθηκα στο γήπεδο μας πριν από 9 χρόνια: Hala Madrid!».

Το «αντίο» του αρχηγού της Ρέαλ, Σέρχιο Ράμος

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

«Κριστιάνο, τα γκολ σου, οι αριθμοί σου και όλα όσα κερδίσαμε μαζί, μιλούν από μόνα τους. Κέρδισες έναν ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ως Μαδριλένοι, θα σε θυμόμαστε πάντα. Ήταν ευχαρίστησή μου που αγωνίστηκα στο πλευρό σου.  Μια μεγάλη αγκαλιά και καλή τύχη» έγραψε στο twitter.

To αντίο του Ράμος στον Ρονάλντο

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top