Οι Μιλγουόκι Μπακς απέλυσαν τον προπονητή τους! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρενέβη για να τον σώσει

Ο διάλογος που είχε λίγο πριν του ανακοινωθεί και επίσημα η απόλυσή του

Απολύθηκε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς

Τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον προπονητή Τζέισον Κιντ αποφάσισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες και κυρίως στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης, 15 λεπτά πριν ανακοινωθεί και επίσημα η απόλυση του Κιντ, του τηλεφώνησε και του ζήτησε να του επιτρέψει να παρέμβει ώστε να ανακληθεί η απόφαση της διοίκησης.

«Μου τηλεφώνησε και μου είπε “κόουτς, δεν είναι σωστό αυτό που πρόκειται να κάνουν, θα σε απολύσουν”», αποκάλυψε ο ίδιος ο Κιντ στο ESPN.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρώτησε: «Τι μπορώ να κάνω; Θα τηλεφωνήσω στους ιδιοκτήτες, στον μάνατζέρ μου», συνέχισε την αφήγησή του ο πρώην προπονητής των Μπακς, προσθέτοντας ωστόσο ότι του έβαλε… φρένο.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις την αλήθεια», του είπε.

Ο Τζέισον Κιντ ευχαρίστησε τον Γιάννηυ Αντετοκούμπο για την αφοσίωσή του και του εξέφρασε την ικανοποίησή του που συνέβαλε ώστε να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα.

«Ξέρω ότι όταν οι δρόμοι μας διασταυρωθούν ξανά, θα είναι πολύ καλύτερος», είπε ο Αμερικανός προπονητής.

Δεκαπέντε λεπτά μετά το τηλεφώνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην πιτσαρία, όπου βρισκόταν, ο Τζέισον Κιντ ενημερώθηκε και επίσημα για την απόλυσή του από τον γενικό διευθυντή της ομάδας Τζον Χορστ και τον πρόεδρο Πίτερ Φέιργκιν.

Ο πρώην, πια, προπονητής των Μπας δεν έκρυψε ότι το θέμα της απόλυσής του δεν το χειρίστηκε σωστά η ομάδα, επεσήμανε όμως ότι δεν τρέφει καμία πικρία για την ομάδα. Όπως είπε, είναι απλά μπίζνες, προσθέτοντας πως είναι ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασε στο Μιλγουόκι.

Ο Τζέισον Κιντ απολύθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς, λίγες ώρες μετά την ήττα από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και την υποχώρηση του ρεκόρ των «ελαφιών» σε 23-22.

Ο Τζο Πράντι, ο οποίος είχε θητεύσει ως προσωρινός προπονητής τη σεζόν 2015-16, όταν ο Κιντ είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας, θα αντικαταστήσει τον 44χρονο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top