«Πάγωσαν» στο Etihad Stadium από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ederson!

Το μήνυμα του 24χρονου γκολκίπερ στο Twitter

Σοκαριστικός τραυματισμός για Ederson

«Πάγωσαν» όσοι βρέθηκαν στο «Etihad Stadium», προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.

Όλα συνέβησαν στο 37ο λεπτό του αγώνα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Έντερσον, βγήκε από την περιοχή του να απομακρύνει την μπάλα, αλλά ο Μανέ τον "ρεντς", θέλοντας να προλάβει να του την τσιμπήσει, τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο και τον έριξε στο χορτάρι.

Για οκτώ λεπτά, ο Βραζιλιάνος πορτιέρε ήταν πεσμένος στο χορτάρι, με το ιατρικό τιμ της Σίτι να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και ο Έντερσον αποχώρησε με φορείο, αφού δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και μπήκε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί.

Όσο για τον Μανέ που ζούσε την δική του αγωνία μέχρι να δει τι θα γίνει με τον Έντερσον, διότι εκείνος τον είχε χτυπήσει, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι.

Το μήνυμα του 24χρονος γκολκίπερ μετά τον τραυματισμό του

Όμως, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο 24χρονος γκολκίπερ, με ανάρτηση στο twitter, καθησύχασε τους φιλάθλους των "πολιτών", γνωστοποιώντας πως είναι καλά στην υγεία του.

"Γεια σε όλους. Είμαι καλά, ήταν απλά ένα τράνταγμα. Σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε δυνατά. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας", αναφέρει το μήνυμά του.

Η Μάντσεστερ Σίτι διέσυρε την Λίβερπουλ


 Η Μάντσεστερ Σίτι διέσυρε την Λίβερπουλ, πανηγυρίζοντας θρίαμβο (5-0) στο Etihad Stadium.

Ο Αγουέρο είχε ήδη ανοίξει (24') το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Γκαμπριέλ Ζέσους πέτυχε το πρώτο του από τα δύο τέρματα (το άλλο στο 53΄). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου, ο Σανέ (77' και 90+). 

Τρία στα τρία για τις ομάδες του Λονδίνου στην 4η αγωνιστική της Premier League. Η Τσέλσι πέτυχε την 2η σερί νίκη της, στην έδρα της Λέστερ με 2-1, ενώ η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως είχε ευεργετικές συνέπειες για τις Άρσεναλ και Τότεναμ. Οι δύο ομάδες, που την περασμένη αγωνιστική είχαν ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τους «κανονιέρηδες» να γνωρίζουν τη συντριβή από την Λίβερπουλ (0-4) και τους «πετεινούς» να παραχωρούν ισοπαλία στην Μπέρνλι (1-1), συνήλθαν μέσα σε δύο εβδομάδες και πέρασαν άνετα τα εμπόδια των Μπόρνμουθ (3-0) και Έβερτον (3-0).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top