Ανίκητη ξανά η Στεφανίδη! Ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4,61 μ., όταν οι άλλες σταμάτησαν εκεί

Πρώτη θέση στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Ανίκητη ξανά η Στεφανίδη! Ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4,61 μ., όταν οι άλλες σταμάτησαν εκεί

Εκεί που σταματούν οι άλλοι… η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκινά! Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο και πρόσφατα παγκόσμια πρωταθλήτρια του Λονδίνου έλαβε μέρος στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ και κέρδισε ξανά την πρώτη θέση με άλμα στα 4.75μ.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλες οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών μαζί με τη Στεφανίδη, σταμάτησαν στα 4.61μ., ενώ από το ύψος αυτό άρχισε τις προσπάθειές της η Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα άλτρια πέρασε με την πρώτη, στη συνέχεια με τη δεύτερη τα 4.68μ., για να ανέβει στα 4.75μ, που υπερέβη και πήρε την 1η θέση.

Δεύτερη ήταν η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου (ήταν 6η στο Λονδίνο) με 4.61 και τρίτη η Σουηδή Μιχαέλα Μέιερ με 4.61 επίσης. Η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, η οποία ήταν δεύτερη πίσω από τη Στεφανίδη, τόσο πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όσο και φέτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, έμεινε στην 4η θέση με το ίδιο ύψος, όπως και η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα, η οποία ήταν τρίτη στο Λονδίνο.

Μετά τη νίκη της αυτή στο Μπέρμιγχαμ, η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας των Diamond League με 32 βαθμούς. Στην πρώτη θέση είναι η Σίλβα με 34 βαθμούς και στην τρίτη η Μόρις με 20 βαθμούς. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες την 1η Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top