«Πάγωσαν» στον Ολυμπιακό! Σοκαριστικός τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου

Είναι καλύτερα και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους - Πρώτη ανάρτηση 23-06-2017 23:20

«Πάγωσαν» στον Ολυμπιακό! Σοκαριστικός τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου στο κεφάλι, στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βάτενς, επισκίασε τον πρώτο φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Ο νεαρός άσος των «ερυθρολεύκων» χτύπησε διεκδικώντας την κεφαλιά, έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος χωρίς αισθήσεις και ο διαιτητής διέκοψε τη συνάντηση, ενώ η πειραϊκή ομάδα προηγούνταν 2-0 στο σημείο της διακοπής. Ο Ρέτσος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο. Για την ιστορία της υπόθεσης, ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε σκοράρει με τους Βέργο στο 28΄ και Μεγαρίτη στο 58΄.

Σοκαρισμένος από τον τραυματισμό του Ρέτσου ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως φοβήθηκε ακόμη και για τα χειρότερα για το νεαρό κεντρικό αμυντικό, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, έστω σε φιλικό αγώνα.

«Φοβηθήκαμε πάρα πολύ... Για ένα λεπτό μάλιστα ανησύχησα ότι θα τον χάναμε, όμως ήταν άμεση η αντίδραση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας. Ο Ρέτσος έχασε τις αισθήσεις του για μια στιγμή μόνο στιγμή, αλλά στη συνέχεια επανήλθε, είναι καλύτερα, αντιδράει και έχει επαφή με το περιβάλλον. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ για την υγεία του. Θα πάει στο νοσοκομείο, να τον εξετάσουν κι εκεί και θα δουν τι έχει συμβεί», σχολίασε ο Χάσι.

«Το να βλέπεις ένα νέο παιδί σε αυτή την κατάσταση σε γεμίζει τρόμο, είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα. Ο άνθρωπος που έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του ήταν ο γιατρός και ευτυχώς το έκανε, το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Παναγιώτης είναι καλύτερα, ελπίζουμε να μην έχει τελικά κάτι σοβαρό και να τον έχουμε σύντομα κοντά μας», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Οι σκέψεις μας είναι με τον Ρέτσο και ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Είναι ένα νεαρό παιδί, δυνατό, αλλιώς δεν θα πήγαινε με τέτοιον τρόπο στη συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή ή να σχολιάσουμε τον αγώνα, όλες οι σκέψεις μας είναι στον ποδοσφαιριστή και είμαστε στο πλευρό του».

Το ματς ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα, αλλά ουδείς βέβαια στον Ολυμπιακό ασχολείται με τη νίκη 2-0 (28 Βέργος, 59 Μεγαρίτης) επί της Αυστριακής Βάτενς (β κατηγορία) και τα πρώτα δείγματα γραφής των ερυθρόλευκων στην εποχή του Μπεσνίκ Χάσι.

 

Η 11άδα του Ολυμπιακού

Α ημίχρονο (4-2-3-1): Χουτεσιώτης / Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης / Ρομαό, Μαρτίνς / Μανθάτης, Κασάμι, Βρουσάι / Βέργος.

Β ημίχρονο (4-2-3-1): Χουτεσιώτης / Τόλι, Ρισβάνης, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια / Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης / Μεγαρίτης, Ντουμάνης, Μάριν / Σεμπά.

Επιστρέφουν τα χαμόγελα! Θα παραμείνει στο νοσοκομείο  για προληπτικούς  λόγους

Μετά τη... λαχτάρα, εμφανίστηκαν τα πρώτα χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, που τραυματίστηκε στο κεφάλι στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Βάτενς και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αισθάνεται πια πολύ καλύτερα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας του.

Ακόμη κι έτσι, όμως, ο φέρελπις ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» θα παραμείνει απόψε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο του Στανς, της πόλης όπου διεξήχθη η αναμέτρηση.

Ο Ρέτσος έκανε τις πρώτες βασικές εξετάσεις, ενώ θα υποβληθεί και σε άλλες για να αποκλειστεί κάθε κρυφός κίνδυνος και να υπάρξει σαφής εικόνα για την υγεία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top