ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποσό δίνει η Παρί για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα L'Equipe

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποσό δίνει η Παρί για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ!
Ο Νειμάρ αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα του ιδιοκτήτη της Παρί Σ.Ζ, Νάσερ Αλ Κελαιφί , για να ενισχύσει την πρωταθλήτρια Γαλλία για την επόμενη σεζόν, δείχνοντας πρόθυμος να πληρώσει τα 193 εκατ. ευρώ της ρήτρας του.

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η γαλλικής αθλητική εφημερίδα L'Equipe, όπου ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Βάγκνερ Ριμπέιρο, επιβεβαίωσε ό��ι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη επιλογή της Παρί Σ.Ζ για την επόμενη σεζόν.

Η Παρί Σ.Ζ. θέλει να εδραιώσει την ηγεμονία της στο γαλλικό πρωτάθλημα με την παρουσία του Νειμάρ, ιδιαίτερα μετά από μια πιθανή αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ θα την ισχυροποιήσει και στην Ευρώπη.

Ο Νειμάρ έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και παρόλο που οι Καταλανοί θέλουν να το ανανεώσουν το συντομότερο δυνατό, στο περιβάλλον του παίκτη υπάρχει επιφυλακτικότητα. Ο πατέρας και Νειμαρ, είπε ότι ο υιός του δεν θα μείνει στην Ισπανία, εάν δεν εξασφαλίσει «φορολογική ηρεμία».

Σύμφωνα με την L' Equipe, στην λίστα της Παρί Σ.Ζ. βρίσκονται επίσης , Αζάρ, Μπέιλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς, Μίνο Ραιόλα, ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την πιθανότητα αποχώρησης του Σουηδού επιθετικού.

Σε μια συνέντευξη με τη La Gazzetta dello Sport, είπε ότι «ο σωματότυπος και η νοοτροπία που έχει, του επιτρέπουν να παίξει πέντε ακόμα χρόνια. Έχω προτάσεις από όλες τις ηπείρους».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top