Βουτιά θανάτου (;) για την κορυφαία καταδύτρια του κόσμου, Ναταλία Μολχάνοβα

Σε νησί στην Ισπανία

Βουτιά θανάτου (;) για την κορυφαία καταδύτρια του κόσμου, Ναταλία Μολχάνοβα
Nεκρή θεωρείται πλέον μια από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες μορφές της ελεύθερης κατάδυσης, η Ρωσίδα Ναταλία Μολχάνοβα μετά από μια βουτιά που επιχείρησε σε ένα νησί κοντά στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

σδηδγηγ.jpg

Η 53χρονη αθλήτρια που είχε καταφέρει να κατακτήσει 41 παγκόσμια ρεκόρ και μπορούσε να κρατήσει την αναπνοή της επί 9 ολόκληρα λεπτά, βρέθηκε την Κυριακή μαζί με φίλους στo νησάκι Φορμεντέρα που ανήκει στο σύμπλεγμα των Βαλεαρίδων, όπου προσπάθησε να καταδυθεί σε βάθος 35 μέτρων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανέβει και πάλι στην στην επιφάνεια.

Ο γιος της Αλεξεϊ Μολτσάνοβ, ο οποίος επίσης είναι αθλητής της ελεύθερης κατάδυσης και κάτοχος τεσσάρων παγκοσμίων ρεκόρ δήλωσε: «Φαίνεται ότι θα μείνει στη θάλασσα. Νομίζω θα της άρεσε».

Χθες, Τρίτη οικογένειά της Μολχάνοβα και η AIDA International εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι «η Ναταλία έκανε ελεύθερη κατάδυση σε ακτή της Ισπανίας όταν αποκόπηκε από τους συναθλητές της. Είχε καταδυθεί χωρίς βατραχοπέδιλα στα 30 με 40 μ��τρα και πιθανότατα έπεσε σε δυνατό ρεύμ
Τα αίτια της εξαφάνισης στης Ναταλία είναι άγνωστα αλλά έκανε αυτό που αγαπούσε. Είχε πάθος για την ελεύθερη κατάδυση που την έκαιγε τόσο πολύ που αφιέρωσε σε αυτό τη ζωή της».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top