Πολυτιμότερος της σεζόν στην Α1 ο Βεζένκοφ

Ήταν και ο πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου

Πολυτιμότερος της σεζόν στην Α1 ο Βεζένκοφ

Με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν (2014-15) αποχαιρετά την Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, για να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Στην ψηφοφορία που διενήργησε ο ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη του MVP της χρονιάς έλαβαν μέρος φίλαθλοι, δημοσιογράφοι, προπονητές και αρχηγοί των ομάδων της Α1 ανδρών.

Ο Βεζένκοφ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου, κάτι που πέτυχε για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια παίκτης του Άρη. Ο τελευταίος που κέρδισε αυτήν την πρωτιά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο Νέστορας Κόμματος την περίοδο 2003-2004.

Η ανάδειξη των κορυφαίων έγινε σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των ΜΜΕ και 60% των προπονητών και αρχηγών των ομάδων.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 5.700 χρήστες του διαδικτύου και ο Βεζένκοφ, ο οποίος σε ένα μήνα συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής, αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος, τόσο στις προτιμήσεις των φιλάθλων με 2.275 ψήφους, όσο και σε εκείνες των δημοσιογράφων, των προπονητών και των αρχηγών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top