«Φορτσάτος» ο Παναθηναϊκός: 10-0 την Άρντεμ

Στο πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν

«Φορτσάτος» ο Παναθηναϊκός: 10-0 την ��ρντεμ
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν, που είχε περισσότερο τον χαρακτήρα προπόνησης, καθώς ο αντίπαλος δεν αντιστάθηκε ούτε λεπτό επικράτησε με 10-0 της Άρνεμ με τους 22 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να δείχνουν σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο 12' ο Πέτριτς με σουτ άνοιξε το σκορ, στο 29' ο Καλτσάς με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα, στο 31' ο Μπεργκ έκανε από κοντά το 3-0 και στο 34' με «σκάψιμο» το 4-0. Στο 38' με ατομική ενέργεια ο Πέτριτς έκανε το 5-0 και το 6-0 διαμορφώθηκε στο 41' με «τακουνάκι» πάλι του Μπεργκ.

Με διαφορετική ενδεκάδα στο β' ημίχρονο οι «πράσινοι» πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ. Στο 54' έγινε το 7-0 με πλασέ του Κλωναρίδη, ο οποίος στο 78' έκανε το γύρισμα για να βρει η μπάλα σε αμυντικό και να γίνει το 8-0, στο 80' με πλασέ ο Λουντ έκανε το 9-0 και στο 87' πάλι ο Κλωναρίδης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη στο τελικό 10-0.

Οι συνθέσεις του Παναθηναϊκού:

Α’ ημίχρονο: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ζέκα, Αγγελόπουλος, Νίνης, Πέτριτς, Καλτσάς, Μπεργκ.

Β’ ημίχρονο: Κοτσόλης, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Λουντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top