Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική… αλλιώς «αντίο» Παρίσι!

Στις 21.45 στο «Γ. Καραϊσκάκης» αντιμετωπίζει τα Νησιά Φερόε

Μονόδρομος  η νίκη για την Εθνική… αλλιώς «αντίο» Παρίσι!

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μιλά αντίστροφα για την Εθνική μας ομάδα, καθώς στις 21.45 το βράδυ (ΝΕΡΙΤ Sports, OTE Sport 1), αντιμετωπίζει τα Νησιά Φερόε στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του Euro 2016.

Επιτακτική ανάγκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι όχι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και μια πειστική εμφάνιση που θα αναπτερώσει το ηθικό των διεθνών.

Σήμερα, η «γαλανόλευκη» πρέπει να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Κανονικά υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει προσανατολίσει τα πλάνα του γύρω από το 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Καρνέζης, με αμυντικό δίδυμο τους Μανωλά-Μόρα, δεξί μπακ τον Τοροσίδη και αριστερό τον Καράμπελα.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Σάμαρη, Μανιάτη, Κονέ και εκείνη της επίθεσης από τους Καρέλη, Χριστοδουλόπουλο και Γκέκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top