Πάτρα: Με σοβαρό αιμάτωμα ο Αλέξης Κούγιας

Ποιους κατονομάζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή ως δράστες της ε��ίθεσης

Πάτρα: Με σοβαρό αιμάτωμα ο Αλέξης Κούγιας
​Σοβαρό εξωτερικό αιμάτωμα διέγνωσαν οι γιατροί μετά την αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, μετά την επίθεση που δέχθηκε στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής χθες το βράδυ, και αφού είχει λήξει ο αγώνας της πατρινής ομάδας με τον Πανηλειακό.

Οι γιατροί συνέστησαν στον κ. Κούγια ανάπαυση και μετά από τρεις ημέρες να ξανακάνει αξονική τομογραφία, προκειμένου να ελεγχθεί η πορεία του αιματώματος.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό αναφέρει:

Στα κατεπείγοντα εξωτερικά ιατρεία του Αγίου Ανδρέα και στο χειρουργικό τμήμα οδηγήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας μετά το δολοφονικό χτύπημα στο πίσω μέρος στο κεφάλι.

Ενώ συνομιλούσε με τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας την ίδια στιγμή ο κατηγορούμενος στη δίκη με τα στημένα μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, Βαγγέλης Αγγ��λής, τον κλώτσησε στα πόδια ενώ ένας μπράβος τον χτύπησε από πίσω στο κεφάλι.

Η εγκληματική επίθεση έγινε μέσα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής ενώ ο κ. Κούγιας συζητούσε αμέριμνος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν αμέσως και ο κ. Κούγιας λόγω του μεγάλου οιδήματος στον κρόταφο μετεφέρθη κατεπειγόντως με εντολή των ιατρών του Αγίου Ανδρέα, στην νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημίου του Ρίο Πατρών όπου και υποβάλλεται σε νευροχειρουργικές εξετάσεις και πρόκειται σε λίγο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία λόγω του σοβαρού χτυπήματος.

Οι δράστες έχουν συλληφθεί λόγω της διαπράξεως του αδικήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης λόγω αυτεπαγγέλτου διώξεως αφού όλο το επεισόδιο έγινε μπροστά στους αξιωματικούς και αστυνομικούς του Ε’ αστυνομικού τμήματος Πατρών. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top