Με λεφτά της... Ε.Ε αγοράστηκε ο Μπέιλ;

Σοαβαρή καταγγελία για οικονομικό σκάνδαλο με ευρωπαϊκές προεκτάσεις

Με λεφτά της... Ε.Ε αγοράστηκε ο Μπέιλ;
Στις πολλές διαμαρτυρίες που υπήρχαν στη μνημονική Ισπανία για το αστρονομικό ποσό των εκατό εκατομμύριων ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ για να αποκτήσει τον Μπέιλ, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ήρθε να προστεθεί και η επίσημη καταγγελία του αρχηγού του Ολλανδικού κόμματος της Ελευθερίας, Γκερτ Βίλντερς, που μιλά για οικονομικό σκάνδαλο με ευρωπαϊκές προεκτάσεις.

Ο 49χρονος πολιτικός ανέφερε πως η ισπανική ομάδα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ουαλού σταρ με 101 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο πήρε ως δάνειο από την ισπανική τράπεζα «Bankia», η οποία όμως θεωρητικά δεν ήταν σε θέση να καλύψει το ποσό αφού στηρίχθηκε οικονομικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση με 19 δισεκατομμύρια για να μην χρεοκοπήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Θέλοντας να διερευνήσει λοιπόν αν ο Μπέιλ αποκτάται από τη Ρεάλ με χρήματα που επιβαρύνουν την Ε.Ε και κατ' επέκταση τον Ευρωπαίο φορολογούμενο, ο Βίλντερς ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημο έγγραφο στην Κομισιόν, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Από την πλευρά της η «Bankia» αρνείται προς το παρόν την ανάμειξή της, με εκπρόσωπό της να λέει πως δεν έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Ρεαλ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top