Πέρασαν «αέρα» Ουρουγουάη και Ισπανία

«Καρέ» από Ερνάντες

Πέρασαν «αέρα» Ουρουγουάη και Ισπανία

Το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών εξασφάλισαν Ουρουγουάη και Ισπανία, μετά τις άνετες νίκες επί των Ταϊτής και Νιγηρίας με 8-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Η μεγάλη μάχη με τη Βραζιλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι, πλέον, στο μυαλό των παικτών και του τεχνικούτιμ της «αλμπισελέστε», που δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Ταϊτή. Με «καρέ» του Ερνάντες, δύο γκολ του Σουάρες κι από ένα των Λοδέιρο και Πέρες η Ουρουγουάη «σφράγισε» με πανηγυρικό τρόπο τη 2η θέση στο δεύτερο όμιλο και την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπου την περιμένει η «οικοδέσποινα», Βραζιλία.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Ζόρντι Άλμπα της Μπαρτσελόνα η Ισπανία έκανε «περίπατο» απέναντι στη Νιγηρία, την οποία νίκησε με 3-0. Το άλλο τέρμα των «φούριας ρόχας» πέτυχε ο Φερνάντο Τόρες της Τσέλσι. Η πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης, Ισπανία, ολοκλήρωσε με το απόλυτο, 3Χ3, την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πέρασε πρώτη στα ημιτελικά. Εκεί όπου θα αναβιώσει ο περσινός τελικός του Euro, καθώς οι Ίβηρες θα κοντραριστούν με την Ιταλία (δεύτερη του άλλου ομίλου) για μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top