Πάντρεψε την κόρη του ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Γαμπρός ντύθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης σε κλειστό οικογενειακό κύκλο!

Πάντρεψε την κόρη του ο Παναγιώτης Γιαννάκης!
​Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο έγινε ο γάμος της κόρης του Παναγιώτη Γιαννάκη. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τον γάμο του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Στο βίντεο βλέπετε τα αποκλειστικά πλάνα του Star από τον κλειστό γάμο, που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο Κολλέγιο Αθηνών, στο Ψυχικό.
Με τζιπ έφτασαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η νύφη μαζί στο χώρο που έγινε ο γάμος. Το πέπλο ήταν το σήμα κατατεθέν για να καταλάβουμε τους νεόνυμφους από τα φιμέ τζάμια. Ο πατέρας της ήταν συνοδηγός και η νύφη καθόταν πίσω και έκρυβε το πρόσωπό της από τις κάμερες.
Η λίστα των γνωστών του Παναγιώτη Γιαννάκη από το χώρο του αθλητισμού ήταν περιορισμένη και οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν συγγενείς και φίλοι.
Ο γάμος είχε μέτρα ασφαλείας και ένας σεκιούριτι έκανε τον τροχονόμο, δίνοντας οδηγίες για τον τόπο του μυστηρίου. Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Κίνας, απέφυγε με διακριτικότητα τους φωτογράφους και τις κάμερες. Άλλωστε, η ξεχωριστή αυτή ημέρα ήταν της κόρης και του γαμπρού του!
Γαμπρός ντύθηκε όμως και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία, σε επίσης κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Την ίδια μέρα, το ζευγάρι βάφτισε και την κόρη του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top