Ο Ζαμπίδης αποκαλύπτει στο Star πότε επιστρέφει!

Τι λέει ο «Iron Mike» για τον τραυματισμό και τα προσωπικά του;

Ο Ζαμπίδης αποκαλύπτει στο Star πότε επιστρέφει!

Περίπου τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον τραυματισμό του Μιχ��λη Ζαμπίδη στο Κ1 που έγινε στην Αθήνα και ο πυγμάχος μίλησε αποκλειστικά στο Star για το πότε θα επιστρέψει στο ρινγκ, την προετοιμασία του και την προσωπική του ζωή!

«Έπαθα ρήξη ωμοπλάτης και συνδέσμων, αν είναι δυνατόν! Αισθάνομαι καλά, ξεκουράστηκα κιόλας, αλλά... κάθε εμπόδιο για καλό», είπε ο «Iron Mike», που δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Μόσχας.

Απαντώντας σε όσους είπαν ότι ήρθε η στιγμή να κρεμάσει τα γάντια του, ο Μιχάλης ήταν αφοπλιστικός: «αυτό το ακούω από τα 23, 24 μου, κάθε φορά που είχα έναν τραυματισμό ή καμιά ήττα... Όταν έρθει η ώρα για τους τελευταίους μου αγώνες θα το ανακοινώσω εγώ! Χαίρομαι, πάντως, που έχω το σύνδρομο της Λερναίας Ύδρας: ένα κεφάλι μου κόβεις, δύο βγαίνουν!».

«Χαίρομαι που έχω 173 αγώνες, έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα, οπότε το κίνητρο για μένα αποδυναμώνει την θυσία», συνέχισε ο Μιχάλης, ενώ, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα για την σύντροφό του, είπε πως «όταν κάτι είναι πολύ προσωπικό, δεν θες να το εκθέσεις».

Δες το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με τη συνέντευξη του «Iron Mike»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top