Ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανθρακικό ζητά η ΑΕΚ

Εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που κατέθεσε

Ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανθρακικό ζητά η ΑΕΚ

Nα συνεχιστεί ο αγώνας με τον Πανθρακικό από το σημείο που διακόπηκε, λόγω της εισβολής των φιλάθλων της, ζήτησε η ΑΕΚ, η οποία, όπως έχει γράψει το star.gr, κατέθεσε έ��εση στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την τιμωρία που της επέβαλε η Super League.

Η έφεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης.

«Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση. Παρά τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να συνεχίσει το ματς, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε μόνος του να τον διακόψει. Κατά παράβαση της υποχρέωσης που είχε να πράξει μια σύσκεψη με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα», δήλωσε ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, αναφέροντας ως παράδειγμα απόφαση του κ. Κάκου στο περσινό ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ.

Ζητώντας να επαναληφθεί ο αγώνας για τα λεπτά που απέμεναν, ο κ. Γρηγορίου πρόσθεσε: «ως ΠΑΕ ΑΕΚ πιστεύω τα χειρότερα για τις προθέσεις του Τριτσώνη. Δεν μπορώ να βρω μια αληθινή δικαιολογία για την απόφαση του. Μου δίνει την αίσθηση ότι πρόθεση του ήταν να διακόψει οριστικά το ματς και να υποβιβαστεί η ΑΕΚ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top