Φερνάντο Σάντος: «Καταστροφή ο υποβιβασμός της ΑΕΚ»

«...είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Απογοητευμένος από την κατάσταση της ΑΕΚ -όχι μονάχα ως πρώην προπονητής της, αλλά και ως άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου- εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος.
O ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «O υποβιβασμός της ΑΕΚ είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια πραγματική καταστροφή».
Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «θα πρέπει πλέον να έχουν όλοι ανοιχτό το μυαλό τους για ρεαλιστικές λύσεις και όχι άλλα ευχολόγια», εξέφρασε την άποψή του και για την επόμενη μέρα:
«Είναι πολλά τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ και είναι πιθανόν να μην μπορέσει να αντεπεξέλθει στη Β’ Εθνική όπου δεν υπάρχουν έσοδα. Αυτό όμως είναι δουλειά των υπευθύνων να το δουν», ανέφερε.
Παρόλο που παραδέχθηκε λοιπόν πως «ίσως είναι μια λύση να πτωχεύσει και να αρχίσει από την αρχή», κατέληξε:
«Αυτό όμως δεν θα το πω εγώ. Η απόφαση βαραίνει όσους εμπλέκονται με τον σύλλογο. Είναι δύσκολο να αγοράσει άλλο ΑΦΜ η ΑΕΚ. Έχει πολύ μεγάλη ιστορία για να κάνει κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν όντως ήταν μια λύση. Ο κόσμος δεν θα το δεχόταν και η ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο της θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top