Η μεγάλη μάχη μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναικού

Ποιοι θα παίξουν στο ντέρμπι της χρονιάς

Η μεγάλη μάχη μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναικού

​Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό στο κλασσικό ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του ελληνικού πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πλήρεις καθώς ο Μίτσελ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ και στο πράσινο στρατόπεδο ο Γιάνν��ς Βονόρτας θα παρατάξει τη καλύτερη ενδεκάδα καθώς ο Σο εξέτισε τη ποινή του, ενώ και ο Τοτσέ είναι 100% έτοιμος. Απών για τον Παναθηναϊκό θα είναι ο τραυματίας Μαυρίας.

Η προτελευταία αγωνιστική της σούπερ λιγκ έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τόσο στη μάχη για την παραμονή στη κατηγορία, όσο και για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν. Σε τέσσερα ματς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό τη Κυριακή ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Κέρκυρα στη Φουτμπολ Λιγκ.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό, ενώ στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ παίζει εμ τον Ατρόμτηο. Ο Αρης στο Κλεάνθης Βικελίδης φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και στη Βέροια η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Πλατανιά.

Για τις θέσεις που οδηγούν στα πλεί οφ καθοριστικά είναι τα ματς Πανιωνίου Σκόντα Ξάνθη και Λεβαδειακού - ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top