Νίκη γοήτρου για την Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Στους 12 οι βαθμοί της διαφοράς

Νίκη γοήτρου για την Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

​Η Γιουνάιτεντ κερδίζει το πρωτάθλημα, ενώ οι φίλοι της Σϊτι το δικαίωμα να πάνε το πρωί στις... δουλειές τους με χαμόγελο. Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, στο Ολντ Τράφορντ ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Σίτι (1-2) και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουν Αγκουέρο.

Ο αργεντινός επιθετικός πέρασε σαν αλλαγή στο 71΄ και επτά λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Η Σίτι είχε ανοίξει το σκορ στο 51΄ με τον Μίλνερ, ενώ η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Κομπανί. Στην ουσία του πράγματος πάντως δεν αλλάζει κάτι στην Πρέμιερ μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι που ολοκλήρωσε την 32η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί με την Γιουνάιτεντ (77β) να έχει ακόμη και τώρα διαφορά 12 βαθμών, από την δεύτερη στη βαθμολογία Σίτι (65β).

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Τζόουνς, Εβρά, Γιάνγκ (90' Καγκάβα), Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ (80' Βαλένσια), Ρούνεϊ (85' Ερνάντεζ), Φαν Πέρσι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Μπάρι, Γιάγια Τουρέ, Μίλνερ, Σίλβα (89' Λέσκοτ), Νασρί (71' Αγουέρο), Τέβεζ (90' Γκαρσία)

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Ρέντινγκ-Σαουθάμπτον 0-2

Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ 1-2

Νόριτς-Σουόνσι 2-2

Στόουκ-Άστον Βίλα 1-3

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 0-0

Τότεν��μ-Έβερτον 2-2

Τσέλσι-Σάντερλαντ 2-1

Νιούκαστλ-Φούλαμ 1-0

ΚΠΡ-Γουίγκαν 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Η επόμενη αγωνιστική (33η): Άρσεναλ-Νόριτς, Άστον Βίλα-Φούλαμ, Έβερτον-ΚΠΡ, Ρέντινγκ-Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ-Σάντερλαντ, Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι-Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ, Γουίγκαν-Σουόνσι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top