Πάει στην Κιέβο Βερόνα της Ιταλίας ο Νίκος Σπυρόπουλος

Θα υπογράψει για 6 μήνες με προοπτικές ανανέωσης

Πάει στην Κιέβο Βερόνα της Ιταλίας ο Νίκος Σπυρόπουλος

​Πάει Ιταλία ο Νίκος Σπυρόπουλος για την χάρη της Κιέβο Βερόνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής αριστερός μπάκ του «τριφυλλιού» έφυγε το πρωί της Τρίτης για τη γειτονική χώρα, προκειμένου να κάνει επαφές με τη νέα του ομάδα.

Ο 29χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον γεφυρωθεί η μικρή διαφορά που υπάρχει με την ιταλική ομάδα, θα υπογράψει για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός δεν θα βάλει χρήματα στα ταμεία του, αλλά θα γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, από μερίδα του κόσμου ήθελε να αποχωρήσει και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλη Παπαδόπουλο και φέρεται να του διεμήνυσε ότι είναι προτιμότερο να βρεθεί λύση και να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Κοντοές έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι οι "πράσινοι" να πορευτούν με Χουχούμη και Μαρίνο, με τον τελευταίο να αγωνίζεται κατ' ανάγκη στη θέση του αριστερού μπακ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top