Η Ρόμα πλέκει το εγκώμιο του Τοροσίδη!

«Είμαστε χαρούμενοι που τον αποκτήσαμε, είναι μια σημαντική προσθήκη για τη Ρόμα»

Η Ρόμα πλέκει το εγκώμιο του Τοροσίδη!
​Το περασμένο καλοκαίρι ο Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι ήταν ο μεταγραφικός στόχος των περισσότερων μεγάλων ιταλικών - και όχι μόνο - ομάδων. Αυτή η οποία κατάφερε να τον αποκτήσει ήταν η Ρόμα, θεωρώντας πως με την προσθήκη του διεθνούς αμυντικού ενίσχυε τα άκρα της. Κάτι που, όμως, δεν έγινε, καθώς ο πρώην παίκτης της Παλέρμο αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών.
Για να βρεθεί μια αξιόπιστη εναλλ��κτική λύση, οι άνθρωποι της Ρόμα προσέγγισαν και, τελικά, απέκτησαν τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση των «τζαλορόσι», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι στη «Rai».
«Ο Τοροσίδης αποκτήθηκε για να έχουμε μια καλή εναλλακτική λύση του Μπαλτζαρέτι, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, τελευταία. Θα μπορέσει, όμως, να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο χώρο του κέντρου. Είμαστε χαρούμενοι που τον αποκτήσαμε, είναι μια σημαντική προσθήκη για τη Ρόμα», είπε για τον Έλληνα άσο ο Σαμπατίνι.
Αυτή, πάντως, αναμένεται να είναι η τελευταία μεταγραφή. «Μετά από την απόκτηση του Έλληνα, τελείωσαν οι μεταγραφές για εμάς. Το ρόστερ μας είναι πλήρες και δεν υπάρχουν κενά που πρέπει να καλύψουμε», αποκάλυψε ο παράγοντας της Ρόμα.
Οι φήμες που θέλουν κάποιους παίκτες των «τζαλορόσι» να αποχωρούν από την ομάδα, εξακολουθούν να υφίστανται. Ο Σαμπατίνι, ωστόσο, διαψεύδει τα πάντα. «Ο Στεκέλενμπουργκ θα μείνει σίγουρα στη Ρόμα, ενώ ο Μαρκίνιο είναι ένας αξιόλογος παίκτης που έχει ανάγκη να αγωνίζεται. Εμείς δεν μπορούμε να του εξασφαλίσουμε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά οι συζητήσεις για την παραχώρησή του δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Θεωρώ, λοιπόν, πως το ρόστερ μας θα μείνει αυτό που είναι σήμερα. Δεν πρόκειται να αποκτηθεί, αλλά ούτε και να παραχωρηθεί κάποιος παίκτης», τόνισε ο Βάλτερ Σαμπατίνι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top