Πανιώνιος: Ο «Ελέ» θα συνεχίσει στο… τιμόνι!

Τι δήλωσε ο πρόεδρος για το Δημήτρη Ελευθερόπουλο

Πανιώνιος: Ο «Ελέ» θα συνεχίσει στο… τιμόνι!
​Την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης του Πανιωνίου στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο εξέφρασε ο πρόεδρος, Βασίλης Τσάβαλος.
Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα συνεχίσει με τον «Ελέ» στο… τιμόνι, καθώς έχει την απόλυτη στήριξη από όλους. Δεδομένα επικρατεί προβληματισμός για τα αρνητικά αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο κ. Τσάβαλος υποστήριξε πως ο «Ιστορικός» παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και τη βιωσιμότητά του.
«Το 2013 δεν έχει ξεκινήσει καλά με βάση αποτελεσμάτων για τον Πανιώνιο. Αυτή η ομάδα ήταν που έφερνε τις επιτυχίες και τώρα περνάει... τη φάση της. Σε αυτούς θα στηριχθούμε και στη συνέχεια, όπως κάναμε τόσο καιρό. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή και συνεχίζουν να είναι. Θα συνεχίζουμε τη… μάχη μας για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Πήραμε γενναία απόφαση, όταν ορίσαμε προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο το καλοκαίρι και με αυτόν θα συνεχίσουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Υπάρχει μια συζήτηση πως… παίζει το κεφάλι του συνεχώς, μετά από κάθε παιχνίδι, όμως αυτά είναι ξένα προς εμάς. Στηρίζουμε απόλυτα τον Ελευθερόπουλο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top