Μπελάδες για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα

Έχασε από την Σιένα για το top16

Μπελάδες για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα

Μέσα από τα χέρια του έχασε ο Ολυμπιακός τη νίκη επί της Σιένα για το top16 της Ευρωλίγκα: η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 74 – 72 και, πλέον, απομακρύνεται από την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Στον αγώνα που έγινε στο ΣΕΦ, οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να προηγούνται με τρεις πόντους στο τελευταία 33'', αλλά τότε άρχισε η... αυτοκτονία: ο Λο αστόχησε σε λέι απ κάτω από το καλάθι και στη συνέχεια της φάσης ο Άντιτς έκανε φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων του Μπράουν που ισοφάρισε με 3/3 βολές, ενώ, στην τελευταία επίθεση του αγώνα, ο Χάινς έχασε νέο λέι απ, με τον Μπράουν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός έκανε παράπονα που στα 10'' πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 72 - 72, το χρονόμετρο κόλλησε για τουλάχιστον τρία δευτερόλεπτα!

Πάντως, οι Πειραιώτες, πλέον, απομακρύνονται από το σενάριο της 1ης θέσης και καλούνται να νικήσουν στην επόμενη αγωνιστική, στο Ισραήλ.

Τα δεκάλεπτα:
25 - 20, 36 - 38, 51 - 52, 72 - 74

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 13, Λο 4, Άντιτς, Σπανούλης 13, Περπέρογλου 9, Σερμαντίνι 9, Σλούκας 5, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 4, Μά��τζαρης 8
Σιένα (Μπάνκι): Μπράουν 22, Εζέ, Καραρέτο 5, Ράσιτς, Κανγκούρ 8, Σανικίτζε 9, Ρες 10, Χάκετ 11, Μος 9

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top