Στους βασικούς Βύντρα και Μπουμσόνγκ!

Συνεχίζει τα περίεργα ο Φάμπρι...

Στους βασικούς Βύντρα και Μπουμσόνγκ!
​Συνεχίζει τα… περίεργα ο Φάμπρι. Ο Ισπανός τεχνικός παρά το γεγονός πως Λουκάς Βύντρα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν υπολογίζονται, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο εσωτερικό διπλό τους χρησιμοποίησε με τους βασικούς.
Ο Φάμπρι ήθελε να δοκιμάσει ενδεκάδα για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανθρακικό. Στην άμυνα, εκτός των δύο προαναφερθέντων έβαλε τους Σεϊταρίδη (δεξιά), Σπυρόπουλο (αριστερά).
Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Βιτόλο με τον Πάπε Σο, έχοντας πλάγια τους Ζέκα-Μαυρία. Και στην επίθεση, δοκίμασε τον Κουίνσι που χθες τσακώθηκαν (αντί του Σισοκό) πίσω από τον Τοτσέ!
Εν τω μεταξύ, προκαλεί απορία η χρησιμοποίηση των δύο ποδοσφαιριστών από τον Φάμπρι, διότι ο λόγος που ο Ρότσα έφυγε από την ομάδα, ήταν επειδή έβαλε τον Μπουμσόνγκ βασικό ενώ υπήρχαν οι συζητήσεις με τον Γάλλο για να λύσει το συμβόλαιό του. Και είναι βέβαια πως ο ��σπανός έχει ενημερωθεί για το ποιοί παίκτες είναι... ενεργοί. Και είναι σχεδόν αδύνατο να άλλαξε... πορεία η ΠΑΕ και να σκέφτεται οι δύο αμυντικοί να λογίζονται πλέον στο ρόστερ, αφού οι διαπραγματεύσεις με Μπουμσόνγκ και Βύντρα είναι ακόμη σε εξέλιξη...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top