Πρώτη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΟΚ

​Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε την Δευτέρα στα γραφεία της ΕΟΚ. Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδης Γολέμης και φυσικά οι εκπρόσωποι των δύο "αιωνίων". Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ για τον Ολυμπιακό παρών ήταν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπ��υλος.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ σύσκεψη ενόψει της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά της ΕΟΚ ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αριστείδης Γολέμης, ενώ ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο και τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος.
Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε ταύτιση απόψε��ν στο σύνολο των θεμάτων που τέθηκαν και υπήρξε ομόφωνη απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος σε απόλυτα αθλητικό πνεύμα. Γι' αυτό τον σκοπό υπήρξε συμφωνία, να εργαστούν όλες οι πλευρές για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος που αρμόζει στην ιστορία και την θέση που κατέχουν οι δύο ομάδες στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η σημερινή συνάντηση αποτελεί και ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους, οι οποίοι οφείλουν να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και της Ευρώπης και καλούνται να σταθούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο με αυτό των αγαπημένων τους αθλητών και προπονητών.
Η ΕΟΚ δεν θα πάψει να επιμένει ότι κάθε αγώνας, κάθε αθλητική συνάντηση πρέπει να αποτελεί γιορτή κ��ι ταυτόχρονα μια μεγάλη ευκαιρία ανάδειξης του μεγαλείου της αθλητικής ιδέας και της ευγενούς άμιλλας, που αποτελούν πυλώνες του ελληνικού πολιτισμού. Από κοινού η ΕΟΚ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλούν τους φιλάθλους να συμμετέχουν στην ��μαλή διεξαγωγή του τελικού και να βοηθήσουν με την παρουσία τους, έτσι ώστε οι καλύτεροι να στεφθούν Κυπελλούχοι Ελλάδος".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top