Γιώργος Τζιάλλας: « Τραβάμε κουπί... μόνοι! »

Σε αναμονή οι αθλητές για μια θέση εργασίας

Γιώργος Τζιάλλας: « Τραβάμε κουπί... μόνοι! »
​Το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου ο Γιώργος Τζιάλλας και οι συναθλητές του στην τετράκωπο έδωσαν μάχη για να μπουν στον τελικό και κατάφεραν τελικά να τερματίσουν στην τέταρτη θέση, κάνοντας περήφανους τους Έλληνες. Η ελληνική πολιτεία όμως τους έχει γυρίσει την πλάτη και ενώ σε εποχές παχέων αγελάδων σκόρπιζε προνόμια, τώρα διυλίζει τον κώνωπα και αφήνει τους Έλληνες ολυμπιονίκες στη μοίρα της οικονομικής κρίσης.
Όπως τονίζει ο Ηπειρώτης κωπηλάτης Γιώργος Τζιάλλας, εδώ και πέντε χρόνια, το αίτημα τους για επαγγελματική αποκατάσταση έχει μείνει, όπως φαίνεται στο ράφι, μαζί με τα μετάλλια που έχουν κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια:
"Είναι το θέμα ότι έχουμε κάνει τα χαρτιά μας εδώ και πέντε χρόνια για τον δημόσιο τομέα, βάσει νόμου πάντα και εξακολουθούμε να μην έχουμε μια απάντηση. Zητάμε να συνεχίσουμε τα όνειρα μας, όχι τίποτα παραπάνω. Εμείς τον σκοπό μας τον κάναμε πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο, σηκώσαμε την ελληνική σημαία ψηλά. Δε μπορούμε να συνεχίσουμε σε θέμα πρωταθλητισμού γιατί είμαστε μεγάλοι, είμαστε σε μια ηλικία που πρέπει να ψάξουμε και το μέλλον μας".
"Δε μπορούμε να περιμένουμε συνέχε��α από τους γονείς μας, σε κάτι το οποίο είναι δύσκολο από εδώ και πέρα. Ήταν μια φάση που η Ελλάδα τα έδινε όλα, δηλαδή έφτανε στα άκρα και τώρα δε δίνει τίποτα. Τα έχουμε τα μετάλλια στον τοίχο να τα βλέπουμε, καλό είναι αυτό δεν πειράζει. Αν ήμουν στο εξωτερικό θα ήμουν τώρα, θα είχα τη δουλίτσα μου, θα είχα και την προπονησούλα μου και δεν θα είχα κανέναν στο κεφάλι μου, που λεει ο λόγος".
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top