Σισέ: «Η Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ»

Σήμερα περιμένει το ok από την QPR

Σισέ: «Η Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ»
Ένας από τους αγαπημένους παίκτες που πέρασε ποτέ από το "τριφύλλι", ο Τζιμπρίλ Σισέ, φαίνεται πως θα επιστρέψει στη βάση του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι απαραίτητες συζητήσεις έχουν γίνει ήδη με τους ανθρώπους του τριφυλλιού και αναμένεται σήμερα το OK από την QPR.
​Ο Γάλλος είχε ικανοποιηθεί πλήρως από την προσφορά του ΠΑΟ και ο ίδιος είχε πει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να περιμένουν λίγο για να διευθετήσει θέματα με την QPR. Όλα, λοιπόν, έχουν να κάνουν με τον ίδιο και την ομάδα του. Το δεδομένο είναι ότι ο Γάλλος στράικερ θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τη φανέλα του «τριφυλλιού» και όλα εξαρτώνται απ’ αυτόν.
Ο Σισέ, που υποφέρει ποδοσφαιρικά στο Λονδίνο, μια και δεν υπολογίζεται και δεν έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο, θα κοιτάξει να δει αν θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος από την QPR και αμέσως να… πάρει τις βαλίτσες του για Αθήνα. Αν συμβεί αυτό, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια, οι «πράσινοι» θα έχουν την πρώτη προτίμηση αν θέλουν να τον κάνο��ν δικό τους.
Αν η αγγλική ομάδα δεν τον αφήσει ελεύθερο και τον δώσει δανεικό, σημαίνει ότι θα πρέπει να καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Σισέ στους «πράσινους», μέχρι, δηλαδή, το 1,2 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top