Ο Φαμπριθιάνο Γκονζάλες είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Αποχώρησε ο Δημήτρης Γόντικας

Ο Φαμπριθιάνο Γκονζάλες είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού
​Ο Φαμπριθιάνο Γκονζάλες, κατά κόσμον Φάμπρι, είναι επισήμα πλέον ο προπονητής του Παναθηναϊκού και αντικαταστάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος επέστρεψε στα προηγούμενα καθήκοντα του, αυτά του προπονητή της ομάδας Νέων.
Ο Φερέιρα Κινγκ αναλαμβάνει χρέη βοηθού, ενώ στη θέση του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας και του τεχνικού διευθυντή θα βρεθούν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Ελευθεράκης, αντίστοιχα.
Ο Ισπανός έχει εργαστεί ως τώρα στην καριέρα του σε 27 ομάδες κι ας μην είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό. Στην πριμέρα ντιβιζιόν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως τεχνικός της Λογκρονιές, αλλά για πολύ λίγους αγώνες την περίοδο 1994-1995, ενώ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία με τη Γρανάδα (2010), έχοντας να επιδείξει σε 19 παιχνίδια 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η φετινή περίοδος τον βρήκε στη Σανταντέρ (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες), αλλά απολύθηκε τον Δεκέμβριο.
Παράλληλα, σήμερα αποχώρησε επίσημα από την ομάδα ο Δημήτρης Γόντικας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο πρώην ειδικός σύμβουλος των πράσινων αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που σε δύσκολες περιόδους παρέσχε στην ομάδα»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top