Ο τελικός του Europa League της Λατινικής Αμερικής βάφτηκε στο αίμα!

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κράτησε μόνο 45 λεπτά!

​Ο τελικός του Copa Sudamericana που θεωρείται το Europa League της Λατινικής Αμερικής δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι παίκτες της Τίγκρε αρνήθηκαν να βγουν στο δεύτερο μέρος, καταγγέλλοντας αστυνομική βία και απειλή με όπλο! Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία του βοηθού προπονητή της Τίγκρε, τα αποδυτήρια βάφτηκαν με αίμα!
Το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Αργεντινή έφερε την Τίγκρε ισόπαλη με την Σάο Πάολο. Ο επαναληπτικός αγώνας όμως, ήταν κάτι παραπάνω από επεισοδιακός.
Η Σάο Πάολο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Λούκας Μόουρα στο 23', ενώ το δεύτερο γκολ για την ομάδα στο 28', το πέτυχε ο Οσβάλντο. Στις καθυστερήσεις υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ένας για κάθε ομάδα (Μιράντα - Σάο, Ντίας - Τίγκρε).
Τα πράγματα ξέφυγαν στα αποδυτήρια, με τις αστυνομικές Αρχές να αναλαμβάνουν δράση. Οι ανθρώποι της Τίγκρε κατηγόρησαν όμως τους αστυνομικούς ότι συμπεριφέρθηκαν με βίαιο τρόπο και ότι ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και σημάδεψε ποδοσφαιριστή της ομάδας από την Αργεντινή!
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν, ο βοηθός προπονητή της ομάδας, μάτωσε στο πρόσωπο, εξαιτίας χτυπήματος από τις Αρχές.
Μετά από μία ώ��α καθυστέρηση ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, με υπαιτιότητα της Τίγκρε, δίνοντας τον τίτλο στην Σάο Πάολο, με τους παίκτες της να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του.
Ο Νέστορ Γκοροσίτο, προπονητής της Τίγκρε, “μετά τη λήξη του τελικού” βγήκε έντρομος κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και είπε στους δημοσιογράφους: «Τράβηξαν δύο περίστροφα!».
Ο τερματοφύλακας Νταμιάν Άλμπιλ είπε στο "FOX Deportes": «Η αστυνομία εισέβαλε στα αποδυτήρια κρατώντας όπλα!».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top