Ρότσα: Το «τριφύλλι» μπορεί να γράψει ιστορία!

Για τις δυνατότητες και την καλή πορεία των "πρασίνων" μίλησε ο νέος τεχνικός

Ρότσα: Το  «τριφύλλι» μπορεί να ��ράψει ιστορία!
​Το είχε πει σχεδόν από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό. Εκείνο τον Παναθηναϊκό που άφησε πίσω του ο Φερέιρα.

Και -όπως ήταν φυσικό- ο Χουάν Ρότσα επανέλαβε και μετά το 2-1 επί του Πανιωνίου την ελπίδα του πως το «τριφύλλι» μπορεί την Πέμπτη κόντρα στην Τότεναμ να γράψει ιστορία.
«Πέρα από τη νίκη νομίζω ότι παίξαμε κόντρα στην μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος και σίγουρα το ματς μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα και να είχαμε φτάσει σε μια πιο ήσυχη και ότι αγχωτική νίκη στο τέλος. Πρέπει βέβαια να ζούμε με αυτή την πίεση. Ήταν όντως το σημαντικότερο παιχνίδι από αυτά που ερχόταν για μας. Πέρασε αυτό και το σημαντικό τώρα ματς για εμάς είναι αυτό της Πέμπτης. Είναι μια νίκη που μας δίνει κάποια εφόδια για τη συνέχεια» δήλωσε ο προπονητής των "πρασίνων" μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Ακόμη, ο Ρότσα διευκρίνισε: «Έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες σε ένα εκτός έδρας ματς και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Πέρα από την Κυριακή και το ντέρμπι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη».

Ενόψει Τότεναμ και Ολυμπιακού ο τεχνικός είπε: «Αύριο έχουμε την πρώτη προπόνηση μας, φεύγουμε την Τρίτη. Θα ξέρουμε και με τους τραυματισμούς τι γίνεται. Για παράδειγμα και ο Μαυρίας δεν ήταν να γίνει αλλαγή. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι στην διάθεση μας».

Τέλος, πεπεισμένος για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού είπε: «Ελπίζουμε τώρα πηγαίνοντας στο ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ να γράψουμε ιστορία. Σας το είχα πει από την πρώτη μέρα αυτό μετά το ματς με την Μάριμπορ».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top