Η άγνωστη ζωή του 25χρονου πρωταθλητή της Formula1

Ποιός είναι τελικά ο «γρήγορος Σεμπάστιαν»;

Η άγνωστη ζωή του 25χρονου πρωταθλητή της Formula1

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Είναι 25άρης, ξανθός και... γρήγορος: ο λόγος για τον φετινό πρωταθλητή της Formula1, Sebastian Vettel, για τον οποίο το star.gr σου έχει spicy «μυστικά»!

Ο Sebastian γεννήθηκε στο Χεπενχάιμ της Γερμανίας και αρχικά ήθελε να γίνει τραγουδιστής, όπως ο Michael Jackson που ήταν και το είδωλό του.

vettel1.jpgvettel2.jpg

Στο σχολείο καλό μαθητή δεν τον έλεγες, στο γήπεδο καλό ποδοσφαιριστή πάλι δεν τον έλεγες, οπότε ο πατέρας του -κηπουρός στο επάγγελμα- αποφάσισε να τον στρέψει προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και έπεσε διάνα.

Ο πρωταθλητής της F1 έτρεξε για πρώτη φορά όταν ήταν 8 ετών, σε αγώνα καρτ, ενώ ένα χρόνο μετά στέφθηκε πρωταθλητής Γερμανίας και έμεινε στις πίστες μέχρι τα 15 του. Τότε, το 2002, ο Sebastian κέρδισε 42 υποψήφιος για την ομάδα της BMW στην Formula και ο δρόμος προς το όνειρο άνοιξε...

vettel3.jpg

Λάτρης του τένις, του μπάντμιντον και της ποδηλασίας, ασχολείται με το ποδόσφαιρο μόνο ως... φίλαθλος και, μάλιστα, δεν χάνει αγώνα της Άι��τραχτ Φρανκφούρτης.

Αν και δηλώνει πως λατρεύει τα φαγητά της μαμάς του, ο 25χρονος δεν μένει στο πατρικό του, αλλά ούτε καν στη Γερμανία. Στην Ελβετία έχει μετακομίσει ο νεαρός, όπου και συζεί με την κοπέλα του, Hanna Prater, με την οποία γνωρίστηκε στο σχολείο!

vettel6.jpgvettel7.jpg

Αγαπημένο του φαγητό είναι οι μακαρονάδες, αγαπημένη του ταινία το «Η Ζωή Είναι Ωραία» με τον Ρομπέρτο Μπενίνι (όπως έχει παραδεχθεί, κλαίε κάθε φορά που την βλέπει) και μεγαλύτερη βλακεία του θεωρεί το ότι έβαψε τα μαλλιά του μαύρα στην εφηβεία!

Σιχαίνεται την κίνηση στους δρόμους και το πρωινό ξύπνημα, δεν πίνει ποτέ καφέ, τρελαίνεται για γλυκά, δεν διαβάζει βιβλία, το ραντεβού των ονείρων του είναι με την κοπέλα του και σιχαίνεται τα clubs που είναι τίγκα στον καπνό.

Α! Και σαν κάθε άλλο βαρβάτο (λέμε τώρα) αρσενικό... φοβάται τα ποντίκια!!!

vettel4.jpgvettel5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top