Σύσκεψη για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου

Σύσκεψη για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Την πρώτη συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι των "αιωνίων" (Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός) είχαν οι άνθρωποι των δύο ομάδων, της Superleague και της ΕΛΑΣ.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο "Σπύρος Λούης".

Τους πράσινους εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος αγώνων Γιάννης Ζαβραδινός και ο υπεύθυνος ασφαλείας, αντιστράτηγος Γιάννης Μπούτσικας, τον Ολυμπιακό ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Παναγόπουλος, τη Superleague ο Νίκος Πατμανίδης και ο ταξίαρχος Ζαφειρόπουλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ο υπεύθυνος για τα μέτρα, Νίκος Δημητρόπουλος και ο Θεόδωρος Κούτσαρης από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Γύρω από το "Σπύρος Λούης" θα δημιουργηθούν τρεις ζώνες ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο, οι Θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα και την αποστολή του Ολυμπιακού θα συνοδεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κατόπιν αιτήματος των Πειραιωτών, στα αποδυτήρια δεν θα υπάρχουν αστυνομικοί και θα παρίστανται μόνο όσοι προβλέπονται από τον κανονισμό, 8 από τους γηπεδούχους και 3 από τους φιλοξενούμενους. Οι τελευταίοι θα δηλώσουν 10 άτομα, τα οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε μπουθ του ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά την πιθανή έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο "Σπύρος Λούης", δεν συζητήθηκε κάτι σχετικό στη σύσκεψη και έως τώρα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top