Στη διάθεση του Σάντος ο Φωτάκης!

Τι δήλωσε ο προπονητής μας ενόψει του αγώνα με την Τσεχία

Στη διάθεση του Σάντος ο Φωτάκης!

Έτοιμος για τον αυριανό αγώνα είναι ο Γιώργος Φωτάκης, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά! Στο μεταξύ, δύναμη από το πρώτο λεπτό περιμένει ο Φερνάντο Σάντος από τους παίκτες της Εθνικής μας στο ματς με την Τσεχία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro (19:00, ΕΤ1).

Η προπόνηση της Εθνικής κράτησε μια ώρα με τους παίκτες μετά τις ασκήσεις να παίζουν δίτερμα με τον Φερνάντο Σάντος να μην φανερώνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Πάντως, ο Φωτάκης αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δίπλα από τους Μανιάτη και Καραγκούνη.

«Το γεγονός ότι η Τσεχία έχασε από τη Ρωσία δεν μου αλλάζει την άποψη που έχω σχηματίσει για αυτή. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες. Παρά την ήττα έδειξε τα βασικά της χαρακτηριστικά και παραμένει μια πολύ δύσκολη αντίπαλος. Πρέπει να εξουδετερώσουμε αυτά τα βασικά της χαρακτηριστικά και να φτάσουμε στο αποτέλεσμα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει ξανά την γαλανόλευξη αγαπημένη σε διάταξη 4-3-3, αλλά θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top