Γιούχαραν την Κουντουρά στα Χανιά

Η αστυνομία φυγάδευσε την υπουργό και μέλη των ΑΝΕΛ

Ένταση επικράτησε τη Δευτέρα έξω από τα καινούργια γραφεία των ΑΝΕΛ στα Χανιά, όπου είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Την ίδια ώρα, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και μέλη των ΑΝΕΛ, βρίσκονταν μέσα στα γραφεία για την τελετή των εγκαινίων τους και συμμετείχαν στη συνέλευση της νομαρχιακής επιτροπής που ακολούθησε μετά.

Όλο αυτό το διάστημα οι διαδηλωτές βρίσκονταν έξω από τα γραφεία, αποδοκίμαζαν και γιούχαραν την υπουργό, αλλά και τους ΑΝΕΛ εν γένει, για τη στάση τους που κράτησαν στο ζήτημα της συμφωνίας με τους Σκοπιανούς.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ και η κυρία Κουντουρά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ΑΝΕΛ επιχείρησαν να φύγουν, με τους διαδηλωτές όμως να παραμένουν απ’ έξω με απειλητικές διαθέσεις.

Η αστυνομία παρενέβη και φυγάδευσε την υπουργό από την πίσω πόρτα των γραφείων. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τους διαδηλωτές άρχισαν να τρέχουν πίσω τους για αρκετή απόσταση στο κέντρο των Χανίων, φωνάζοντάς τους «προδότες».

Η δήλωση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά

Η Έλενα Κουντουρά προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Όλοι κάνουν τις επιλογές τους και νομίζω ότι είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και γνωρίζουμε τι είναι το καλό για την πατρίδα μας. Εμείς σε αυτή την πρόταση δυσπιστίας που έγινε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση που τη θεωρώ μία ενέργεια καθαρά υποκριτική, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν υποκύψαμε στον εκβιασμό. Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση, στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση.

Χρησιμοποίησαν το τελευταίο τους θεσμικό χαρτί θα έλεγα, θεσμικό όπλο, τώρα που η Ελλάδα από τον Αύγουστο και μετά αλλάζει σελίδα. Η πρόταση μομφής , πρώτα από όλα θα πρέπει να καταλάβετε ότι είναι υποκρισία, δηλαδή αν έπεφτε η κυβέρνηση σήμερα, η αντιπολίτευση τι θα έκανε, δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της, θα έπρεπε να την ξεκαθαρίσει.

Ο Πάνος ο Καμμένος ήταν πάλι ξεκάθαρος, νομίζω έχετε αποκλειστικές δηλώσεις που λέει ότι εάν και εφόσον έρθει αυτή η συμφωνία στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε θα τη στηρίξουμε, για να δούμε τότε ποιοι θα τη στηρίξουν». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top