Πρέσβης ΗΠΑ σε Μητσοτάκη: Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς

Για «εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο» η έρευνα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ

Πρέσβης ΗΠΑ σε Μητσοτάκη:Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBΙ

 «Η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς» επισήμανε ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πειραιώς.    

Στο επίκεντρο της προγραμματισμένης συνάντησης,  η οποία έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή,  βρέθηκαν  οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ενώ  συζητήθηκαν ακόμη  οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, όπως και η αυξημένη τουρκική προκλητικότητα, ενώ  επισημάνθηκε από τον κ. Μητσοτάκη ο αποσταθεροποιητικός ρόλος της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή.

Συνάντηση και με την πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου για την “μετά Brexit” εποχή 

Ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα και  με την πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Κέιτ Σμιθ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις σχετικά με το Brexit και οι προοπτικές διμερούς συνεργασίας στη μετά Brexit εποχή.

 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε τη Βρετανίδα πρέσβη για τις επαφές που είχε ο ίδιος στο Μόναχο, επισημαίνοντας, παράλληλα την ανησυχία του για την αυξημένη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο. Συζητήθηκαν, επίσης, οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, ενώ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε τη Βρετανίδα Πρέσβη και για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top