Ο Τσίπρας ζήτησε την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία

"Η Νέα Δημοκρατία δε δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης" αναφέρει σε ανακοίνωσή της - Νέα ενημέρωση 14:49

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Πρωθυπουργός ζήτησε την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την υπόθεση με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Η συζήτηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, μετά από σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για το θέμα, η ΝΔ. Όμως ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται αύριο στο Παρίσι για επαφές με επιχειρηματίες αλλά και για να παραλάβει το βραβείο «πολιτικού σθένους».

Έτσι ζήτησε να μετατεθεί η συζήτηση σχετικά με τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, προφανώς για να είναι και ο ίδιος παρών, όταν γίνει. 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την αναβολή που ζήτησε ο Τσίπρας

«Ο πανικός που έχει καταβάλει τον κ. Καμμένο, φαίνεται να μεταδίδεται και στον κ. Τσίπρα που παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του.

Η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. Άλλωστε η αυριανή συζήτηση δεν είναι σε επίπεδο Αρχηγών.

Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε το θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top