Θεοδωράκης μετά την συνάντηση με Τσίπρα: Μας κόστισε η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση

«Γυρνάμε κάθε φορά στο σημείο εκκίνησης» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού

Με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ξεκίνησε τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τους ενημερώσει για την συμφωνία στο Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.         

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε πως επανέλαβε στον πρωθυπουργό τη θέση του κόμματός του ότι η διαπραγμάτευση καθυστέρησε αδικαιολόγητα και ότι αυτό κοστίζει στην ελληνική οικονομία. «Γυρνάμε κάθε φορά στο σημείο εκκίνησης. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με τις άλλες χώρες» τόνισε.,    

Σχετικά με το Κυπριακό, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι «οι εξελίξεις είναι σημαντικές», αλλά πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να επιτραπεί σε ακραίους κύκλους να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις».

Όπως επίσης δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης, εξέφρασε στον κ.Τσίπρα τις σοβαρές αντιρρήσεις του Ποταμιού για τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τις οποίες συμπλήρωσε ότι «ορισμένες από αυτές αποτελούν επιστροφή στο παρελθόν». 

Η συνάντηση πάντως είχε και «ανθρώπινο» ενδιαφέρον, καθώς ο πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε να μάθει για την κατάσταση της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.   

Αξίζει να  σημειωθεί ότι η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα, αντί για μία ώρα που ήταν η προγραμματισμένη διάρκειά της.  

Αμέσως μετά ξεκίνησε η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top