Μητσοτάκης: Αν δεν ζούσαμε μια τραγωδία εδώ και δύο χρόνια... θα ήταν ΑΝΕΚΔΟΤΟ η γραβάτα Τσίπρα!

Τι είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος

Στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς πραγματοποιήθηκε το πρωί, η συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος. Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πως «η αξιολόγηση ανοιγοκλείνει, έρχονται νέα προαπαιτούμενα και εκπρόθεσμες τροπολογίες», σημειώνοντας ότι οι πολίτες αισθάνονται αβεβαιότητα γιατί «ο δρόμος μπροστά μας εξακολουθεί να μην είναι καθαρός».

Όπως είπε, η καθημερινότητα είναι πολύ σκληρή και κανείς δεν περιμένει κάτι καλύτερο από την κυβέρνηση.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρατήρησε ότι «η κυβέρνηση ψήφισε αλλεπάλληλα μέτρα λιτότητας και τώρα έχει κλειστεί μέσα στα τείχη της εξουσίας και δεν έχει την παραμικρή επαφή με την κοινωνία που έχει αφεθεί στην τύχη της».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, «το αν θα έβαζε ο κ. Τσίπρας γραβάτα θα ήταν ανέκδοτο αν η χώρα δεν ζούσε μια τραγωδία εδώ και δύο χρόνια»

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να διαπραγματευτεί, γιατί δεν διαθέτει καμία απόλυτως αξιοπιστία. «Ο επαίτης παίρνει μόνο αυτό που του δίνουν, θα κάνει τελικά ό,τι της ζητήσουν, γιατί πολύ απλά είναι θεατής», είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, της καταλόγισε προκλητική αλαζονεία και κυνισμό, καθώς «το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην εξουσία και η καλοπέρασή της».

«Δεν έχει την ευθιξία και την εντιμότητα να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top