Στη Βουλή έφτασαν οι τραμπουκισμοί της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

Καταδίκη αλλά και αλληλοκατηγορίες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Οι τραμπουκισμοί οπαδών της Xρυσής Aυγής σε σχολείο του Περάματος έφτασαν μέχρι την Bουλή, κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, όπου προκλήθηκαν πολιτικές αντιπαραθέσεις. 

«Προειδοποίησε» μάλιστα ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής  Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του:  «Όσοι νομίζουν ότι με τα λιντσαρίσματα..  των διαπλεκομένων καναλιών, ότι  θα πάψουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες κάνουν λάθος»

Οι βουλευτές όλων των κομμάτων αποχώρησαν όταν άρχισε να μιλά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε κατά της Χρυσής Αυγής ο Γ.Γ. του ΚΚΕ  Δημήτρης Κουτσούμπας:  «Τα υπόδικα τσιράκια του κεφαλαίου συνεχίζουν το έργο τους και με την ανοχή της αστυνομίας όπως στο Πέραμα,  τώρα τα βάζουν και με μικρά παιδιά».

Ειδική αναφορά για τους τραμπουκισμούς έκανε και ο πρωθυπουργός, όταν κατηγόρησε την Φώφη Γεννηματά και την Νέα Δημοκρατία «που φλέρταρε με την Χρυσή Αυγή που πήγαν να τραμπουκίσουν παιδάκια στο Πέραμα».

 «Επιλογή σας ήταν να συνεργαστείτε με την ακροδεξιά απόφυση των ΑΝΕΛ- Καμμένου  και μην μου κάνετε εμένα κριτική» απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.   

 Να διερευνηθεί τι είδους εντολές είχαν από την φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί που  ήταν παρόντες στο περιστατικό στο Πέραμα, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος  Δένδιας, μιλώντας στο Action 24.      

«Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα, χωρίς αμφιβολία, το να εισβάλλει ένα κόμμα στο σχολείο. Πού είναι το κράτος; Υπάρχει;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top