O Σωκράτης του Power Of Love έκανε παρατήρηση στη Μαρία Μπακοδήμου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπορεί τις περισσότερες φορές να είναι εκείνη που κάνει παρατηρήσεις, αλλά να που αντιστράφηκαν οι ρόλοι.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έκανε παρατηρήσεις στη Μαρία Μπακοδήμου σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη σχέση του με την Κυριακή Τσανικίδη στο Power Of Love.

«Έχεις βαλθεί να με χωρίσεις με την Κυριακή», είπε ο Σωκράτης με την παρουσιάστρια να απαντάει με χιούμορ: «Ναι. Έχω έναν ξάδελφό μου να της προξενέψω», προσθέτοντας: «Δεν θέλω καθόλου να σας βάλω να προβληματιστείτε για τις σχέσεις σας. Σας ρώτησα απλώς για να μου πείτε, γιατί μπορεί να είναι ο τρόπος που εκφράζεστε ως ζευγάρια».

Και ο Σωκράτης συνέχισε: «Συνεχώς όμως το κάνεις για εμένα και την Κυριακή. Μήπως θες να με πασάρεις κάπου αλλού; Γιατί μου την προβληματίζεις την Κυριακή πάρα πολύ και πόσες υποχωρήσεις θα κάνει η Κυριακή και δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Γιατί υποσυνείδητα της περνάς ένα μήνυμα που δεν είναι καλό. Μπορείς να κάνεις χιούμορ, το λέω σοβαρά. Το νιώθω και σ’ το εκφράζω».

«Εγώ πραγματικά δεν έχω κανένα όφελος με το να είστε ή να μην είστε μαζί», είπε η Μαρία και ο Σωκράτης έκανε παράπονα: «Μπορεί να έχεις μια παραπάνω εκτίμηση στην Κυριακή και μια λιγότερη σε εμένα».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top