Λάμπρος Φισφής: Η πλάκα με άτομο που φορούσε γυαλιά και η πολιτική ορθότητα

Όσα αποκάλυψε ο stand up comedian και παρουσιαστής στο Dot

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λάμπρου Φισφή στο Dot

Ο Λάμπρος Φισφής ήταν καλεσμένος του Μίνωα Θεοχάρη και της Νάντιας Κοντογεώργη στο Dot το μεσημέρι της Κυριακής.

Λάμπρος Φισφής: «Έχω φάει σοβαρό bullying ως παιδί!»

Ο γνωστός stand up comedian και παρουσιαστής του Οι 100 στο Star, μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, αλλά και το πόσο έχει αλλάξει το χιούμορ σήμερα.

Ο Λάμπρος Φισφής με τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη

Ο Λάμπρος Φισφής με τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη

Ο Λάμπρος αναφέρθηκε και στο φαινόμενο του political correct (της πολιτικής ορθότητας) και κατά πόσο τον περιορίζει στην τέχνη του: «Το political correct δεν έχει επηρεάσει τα κείμενα που γράφω, ήμουν πάντα καθαρός. Η γυναίκα μου πάντα περνούσε τα κείμενά μου από τέτοιο φίλτρο, πριν γίνει κουλ! Μπορεί να μην έχεις καταλάβει ότι κάτι μπορεί να προσβάλει κάποιον», είπε αρχικά.

Λάμπρος Φισφής: Ο ρόλος του ως πατέρας και το νέο του τηλεοπτικό βήμα

«Εννοείται ότι έχουν υπάρξει άνθρωποι που μου έχουν πει κάτι για παλιά μου κείμενα. Μου έχουν πει ότι έχω προσβάλει σε παράσταση ανθρώπους που φοράνε γυαλιά, ενώ εγώ ο ίδιος φοράω γυαλιά, φορούσα γυαλιά όσο έγραφα το κείμενο. Εμένα τα αστεία που έχουν να κάνουν με το να κοροϊδέψεις κάποιον από το κοινό, που έχει έρθει για να περάσει καλά, να τον προσβάλλεις, δε μου αρέσουν. Αρκετές φορές έχω νιώσει άβολα παρακολουθώντας stand up comedy, για διάφορους λόγους. Το χειρότερο είναι όταν κάποιος δεν τα πηγαίνει καλά», πρόσθεσε ο Λάμπρος Φισφής.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top