Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια της ποπ – Η τελευταία ανάρτηση στο Instagram

Η 28χρονη σταρ της K-pop, Goo Hara, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Νεκρή βρέθηκε την Κυριακή στο σπίτι της στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, η star της K-pop, Goo Hara. Η νεαρή τραγουδίστρια που ήταν μόλις 28 ετών ήταν πολύ δημοφιλής και στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Η αιτία του θανάτου της παραμένει άγνωστη ενώ η αστυνομία δεν έχει ακόμη κάνει επίσημη αναφορά για το θάνατό της, ούτε επιβεβαίωσε τα όσα γράφονται περί αυτοκτονίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

初めて日本で電車に乗りました🚆✌️

A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Πάντως η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν πριν από μία ημέρα. Σε αυτήν φαίνεται η ίδια ξαπλωμένη στο κρεβάτι της ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε απλά «Καληνύχτα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

잘자

A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Ωστόσο είναι γνωστό ότι η Goo Hara προσπάθησε να αυτοκτονήσει τον περασμένο Μάρτιο, αφότου ένας πρώην σύντροφός της προσπάθησε να την εκβιάσει με ένα βίντεο από ερωτικές τους στιγμές. Την απειλούσε πως θα το δημοσιοποιούσε.  Μάλιστα η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς της ήταν δύσκολο να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

皆さん!いい思い出になりました。ありがとうございます😊ただいま!

A post shared by 구하라 (@koohara__) on

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές της έχουν κατακλύσει τα social media με μηνύματα θλίψης.

Η 28χρονη ήταν  περισσότερο γνωστή ως πρώην μέλος του συγκροτήματος «Kara» της K- Pop, στο οποίο εντάχθηκε το 2008. Όπως αναφέρει το BBC η Goo έκανε επίσης εμφανίσεις στην τηλεόραση και είχε συνθέσει μουσική και τραγούδια για την ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top