Πριγκιπικός γάμος Harry-Meghan: Δείτε τις μπομπονιέρες που μοίρασαν και την τούρτα του γάμου τους!

Τα δώρα στους καλεσμένους και οι λεπτομέρειες που δε γνωρίζαμε

Οι φωτογραφίες με τις μπομπονιέρες του γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Μία τσάντα από καμβά ήταν το δώρο των νεονύμφων στους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στον παραμυθένιο τους γάμο.

Συγκεκριμένα, οι τσάντες είχαν τα αρχικά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ , καθώς και την ώρα και την ημερομηνία που έγινε ο γάμος και μέσα ήταν «εξοπλισμένες» με πολλά μικρά δώρα για τους καλεσμένους.

Οι τσάντες περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου.

Κι επειδή το ζευγάρι φαίνεται να είχε προβλέψει για τα πάντα, η τσάντα είχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.

Να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη τσάντα έλαβαν και τα 2.640 συνολικά άτομα που καλέστηκαν από το ζεύγος, δίνοντάς τους έτσι την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον γάμο μέσα στο κάστρο.

Ακόμα, εντυπωσιακή ήταν και η γαμήλια τούρτα που έκοψε το ζευγάρι στη λαμπερή δεξίωση που ακολούθησε της τελετής.

Όπως είχε αποκαλύψει η Αμερικανίδα pastry chef που την δημιούργησε, Claire Ptak, η τούρτα είχε "ειδική" τοποθέτηση, ενώ ήταν καλυμμένη με βουτυρόκρεμα και διακοσμημένη με λουλούδια!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top