Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έβαλε πωλητήριο στη βίλα που έζησε με τη Ζωή Λάσκαρη

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το συγκρότημα «Απολλώνιο» στο Πόρτο Ράφτη - Νέα ενημέρωση: 20:44

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στη πολυτελή οικία στο Πόρτο Ράφτη, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Ζωή Λάσκαρη.

Ιδιωτική πισίνα

Η βίλα που έζησε το ζευγάρι βρίσκεται στο Απολλώνιο συγκρότημα κατοικιών που κτίστηκε το 1975. Γνωστό μεσιτικό γραφείο έχει αναλάβει την πώληση της κατοικίας και έχει αναρτήσει την αγγελία  στο διαδίκτυο.

Η πολυτελή οικία διαθέτει  Jacuzzi

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό μιας και ήταν το αγαπημένο της ηθοποιού, ενώ το καθιστικό όπως και τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα τη θάλασσα.

Το star.gr, επικοινώνησε με τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος επιβεβαίωσε την πώληση του σπιτιού. Ο γνωστός ποινικολόγος σε συνέντευξή του στο bovary.gr είχε  δηλώσει: «Μετά τον θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο-Ράφτη που ζούσαμε τα τελευταία δεκαπέντε – είκοσι χρόνια ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Κάθε τι, ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα.Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό…. Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη ήταν πια τόσο άδεια».

Ένα από τα δυο WC

Το καθιστικό με θέα τη θάλασσα

Καθιστικό με πρόσβαση στη βεράντα

Το καθιστικό με θέα τη θάλασσα

Η κουζίνα

Ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα

τραπεζαρία με πρόσβαση στον κήπο

Ο κήπος

Καθιστικό με πρόσβαση στη βεράντα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top