Στην Ευελπίδων ο Στ. Διονυσίου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό- «Θα πω συγγνώμη γιατί μίλησα απρεπώς»

Οι δηλώσεις Καπερνάρου και Μαντούβαλου

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκεται από το πρωί  ο Στέλιος Διονυσίου προκειμένου να αθωωθεί ή να κριθεί ένοχος για το επεισόδιο που είχε πριν από λίγες ημέρες με αστυνομικό.

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Διονυσίου στις "Αλήθειες με τη Ζήνα": Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό αλλά δεν τη δέχτηκε

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη βρέθηκαν στο σημείο και όπως είπε  εις βάρος του τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Λίγο πριν μπει στην δικαστική αίθουσα, ο δικηγόρος του αστυνομικού, Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε: «Η συγγνώμη και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν εδώ, στο δικαστήριο, έτσι όπως προβλέπεται και επιθυμούμε κι εμείς. Σήμερα, ο κ. Διονυσίου είναι κατηγορούμενος και θα ανακαλέσει και τις μηνύσεις του, γιατί θεωρώ πως είναι άδικο αυτό που έκανε. Θα πει ότι πρέπει να πει στο δικαστήριο και εκεί θα κρίνουμε αν θα πρέπει να τον συγχωρήσουμε».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Διονυσίου: «Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δε χτύπησα τον αστυνομικό»

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Διονυσίου ανέφερε: «Παιδιά εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη επανειλημμένως. Στο δικαστήριο θα πω συγγνώμη γιατί μίλησα απρεπώς. Δεν ζητάω, όμως, συγγνώμη γιατί δεν τον χτύπησα αλλά να μου ζητήσει συγγνώμη αυτός γιατί λέει ψέματα. «όταν έκανα έναν πολύ σημαντικό όρκο και ορκίστηκα στα κόκαλα του πατέρα μου, αυτό είναι ιερό για μένα και αυτό τα λέει όλα αν τον ακούμπησα ή όχι».

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο Στέλιος Διονυσίου μετά από έντονο επεισόδιο με αστυνομικό

Ο συνήγορος του τραγουδιστή, κ. Καρπενάρος είπε μεταξύ άλλων: «Εξαιτίας αυτού του ασήμαντου γεγονότος, εμείς τότε είχαμε προτείνει όταν είμασταν στο Α.Τ. να έρθει ο άνθρωπος να μιλήσουμε και να κλείσουμε το θέμα. Ήρθε μαζί με τον δικηγόρο στο Α.Τ., αλλά αυτό δεν χρειαζόταν, αφού θα μπορούσε να έρθει μόνος του. Ο κ. Διονυσίου του ζήτησε συγγνώμη και εκείνος δεν την δέχτηκε».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top