Ανατροπή: «Ο Παπαγιάννης αυτοπροτάθηκε να αποχώρησει από την παράσταση» - Η αντίδραση του Κατσούλη

Τι υποστηρίζει ο θεατρικός παραγωγός - Δείτε το βίντεο

Η πρώτη πρόβα της παράστασης «Πετάει, πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και όλοι οι συντελεστές ήταν εκεί.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας του θεάτρου, κύριος Γκουρούσης είπε στους δημοσιογράφους κάτι που ανέτρεψε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ότι δηλαδή ο ίδιος ο Μάνος Παπαγιάννης πρότεινε στην επιχείρηση  να αποχωρήσει και δεν τον απομάκρυναν, όπως μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστό από την ανακοίνωση του θεάτρου.

«Χθες στο meeting που έγινε, ο Μάνος ο Παπαγιάννης μας είπε ότι ‘’εγώ αν θέλετε αποχωρώ αυτή τη στιγμή, χωρίς καμία αποζημίωση, χωρίς τίποτα αρκεί να μην έχετε ζημιά στο θέατρο’’».

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα πλάνα από την πρώτη πρόβα της παράστασης «Πετάει, πετάει» μετά την αποχώρηση Παπαγιάννη - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Όσο για το πότε ανακοίνωσε η επιχείρηση στον ηθοποιό ότι δεν θα είναι πια στην παράσταση, ο κ. Γκουρούσης είπε χαμογελώντας: «Νομίζω δεν του το ανακοινώσαμε, το έμαθε από τα κανάλια».

Διαβάστε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απομάκρυνσή του από την παράσταση "Πετάει, πετάει"

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Κρατερού Κατσούλη και είπε μέσα από την εκπομπή του «Στη Φωλιά των Κου Κου»:

«Θα μου επιτρέψετε εδώ να πω στον παραγωγό της παράστασης αυτής, ότι ανεξάρτητα με το τι έχει συμβεί, δεν είναι καθόλου επαγγελματικό, να μαθαίνει ένας ηθοποιός ότι δεν θα είναι σε μια παράσταση από τα κανάλια και μάλιστα με τόση χαρούμενη διάθεση, ανεξάρτητα με το τι έχει συμβεί, πως έγινε, τι έγινε, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, θα πρέπει να είμαστε σωστοί σε όλα!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top