Kevin Spacey: Οκτώ εργαζόμενοι στο House of Cards μιλούν για παρενόχληση!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον ηθοποιό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Kevin Spacey με θύματα νεαρά αγόρια. Όπως αποκάλυψε το cnn επικαλούμενο μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων, οκτώ εργαζόμενοι στο "Ηοuse of Cards" δέχτηκαν παρενοχλήσεις από τον διάσημο ηθοποιό.

«Εγώ κι ο Spacey βρισκόμασταν λίγα λεπτά πριν φτάσουμε στο γύρισμα και ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση, ο Spacey που οδηγούσε έβαλε τα χέριά του στα εσώρουχά μου. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ηταν ένας άντρας σε μια πολύ ισχυρή θέση στην σειρά κι εγώ κάποιος πολύ χαμηλά...», είπε πρώην εργαζόμενος στο "Ηοuse of Cards".

Και πρόσθεσε: «Ηταν ένα τοξικό περιβάλλον για νεαρούς άνδρες που έπρεπε να έρχονται σε επαφή με εκείνον,στο συνεργείο,τους ηθοποιούς,τους κομπάρσους...».     

Η σοβαρότερη καταγγελία εναντίον του Kevin Spacey όμως μέχρι στιγμής, έρχεται από έναν άντρα που μίλησε στο περιοδικό Vulture υπό καθεστώς ανωνυμίας. Όπως λέει, το 1983, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών και ο Spacey 24, είχαν σεξουαλική σχέση, στο πλαίσιο της οποίας ο ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως του αρέσουν τα «νεαρά αγόρια»!

Μάλιστα, καταγγέλλει πως αφού η σχέση τους είχε τελειώσει, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν περίπου έναν χρόνο αργότερα και τότε ο Kevin Spacey τον βίασε.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top